top of page

Eén app, een wereld vol smaken en fun

Ontdek wat er in je glas zit, ga de wijnstrijd aan en verbeter je proefskills tijdens een live gestreamde Wine Tasting Game naar jouw smaak. Bestel een Proefdoos en proef en speel thuis. Of doe mee op locatie. Voor connaisseurs en amateurs. Allemaal in één app.

creme druif.png
wijndoos.png

Een Wine Tasting Game vol smaak, kies wat jij wilt proeven

Een Wine Tasting Game spelen, begint met kiezen wat je wilt proeven. Uit de agenda kies je een proeverij naar je smaak. Vervolgens bestel je de Proefdoos die bij de proeverij hoort. Die wordt bij je thuisbezorgd.

Wat er in de Proefdoos zit, hangt af van de game die je hebt gekozen. Dat geldt ook voor de prijs. Van 50 euro voor een ‘normale’ proeverij tot 1.000 euro voor een zeer exclusieve limited edition game met bijzondere oudere wijnen, bijvoorbeeld.

Proefdozen verschillen van grootte, variërend van 2, 6 of 12 personen.

Spelen kan overal,
thuis of op een spellocatie

De meeste games worden live gestreamd op een vaste datum en op een vast tijdstip. Die vind je in de agenda. Spelen kan op dat moment waar en met wie je wilt, zolang je maar WIFI of 4G hebt. Thuis met vrienden, in het park, tijdens de vrijdagmiddagborrel of met je wijnclub op een spellocatie. Sommige games worden alleen op afstand of alleen op locatie gespeeld. Check het in de agenda.

mobiel.png
wijnflessen.png

Fun en nieuwe favorieten,
er gaat een wijnwereld voor je open

Als speler proef je wijnen blind, je beoordeelt ze, schat hoe duur ze zijn en je krijgt een aantal prikkelende vragen per wijn. Daar scoor je punten mee. Je hoeft geen kenner te zijn om de wijnstrijd aan te gaan. En ook voor kenners is er meer dan genoeg uitdaging.

Door te spelen en te proeven ontdek je nieuwe smaken en nieuwe favorieten. De presentator maakt van iedere game een beleving en zorgt ervoor dat je je wijnkennis bijspijkert. Onthoud wat je lekker vindt en sla het op in de app. Makkelijk, als je je nieuwe favorieten wilt bestellen.

red druif.png

De TWTG livestream agenda. Wat wil jij proeven?

Van natuurwijn tot wijn/spijs combinaties. Kies een live gestreamde proeverij naar jouw smaak. Bij iedere game staat of hij alleen op afstand of ook op locatie wordt gespeeld. Bestel een Proefdoos of tickets en de game is on.

Zondag 1 november - 16:30 uur

The Tasting Games Chateau Amsterdam

hero_web-2.jpg

Live game op afstand en op locatie (Chateau Amsterdam)

bottom of page