top of page

Veelgestelde vragen

We proberen alles zo duidelijk mogelijk te maken. Als je nog vragen hebt, zijn hier een aantal mogelijke antwoorden.

Meedoen aan The Wine Tasting Games?
Je kunt iedere game livestream gratis bekijken via de app. Wil je ook echt mee kunnen spelen en proeven, dan heb je een Proefdoos met verschillende wijnen nodig. De prijs van de doos is afhankelijk van de inhoud. Bestellingen worden bij je thuisbezorgd. Voor sommige games kun je een Proefdoos kopen bij deelnemende winkels. Om een Wine Tasting Game op locatie mee te spelen koop je een ticket. Sommige games worden aangeboden inclusief een maaltijd. De prijs varieert per proeverij.

Kan ik The Wine Tasting Games spelen wanneer ik wil?
De meeste afleveringen van The Wine Tasting Games worden live gestreamd en zijn bedoeld om live mee te spelen. De dynamiek van het spel (hoe scoor je ten opzichte van andere deelnemers) werkt live het best. Lukt het niet om op een vast tijdstip mee te doen, dan kun je afleveringen terugkijken. Bedenk wel dat je dan niet meer kunt meespelen met de wijnproefquiz.

Kan ik The Wine Tasting Games spelen waar ik wil?
Je kunt The Wine Tasting Games overal spelen waar je toegang hebt tot de app en de livestream. Dat kan thuis zijn met vrienden, maar ook met je wijnclub in je favoriete wijnwinkel of met je collega’s tijdens de vrijdagmiddagborrel. Sommige games worden alleen op locatie gespeeld en kun je niet op afstand spelen. Die informatie vind je in de
Wine Tasting Game agenda.

Is iedere Wine Tasting Game hetzelfde?
Nee, er zijn verschillende soorten proeverijen. In onze
Wine Tasting Game agenda vind je het volledige programma. Er zijn ‘gewone’ proeverijen, maar we organiseren ook specials, soms samen met onze partners. Denk aan een natuurwijnenproeverij of een wijn en spijs special.

Kan ik als wijnleverancier mijn wijnen aanbieden via The Wine Tasting Games?
Ja, dat kan. Ga naar onze
website voor business partners voor de mogelijkheden.

Kan ik een eigen versie van The Wine Tasting Games organiseren?
Ja, je kunt een eigen Wine Game Event organiseren of de game onder je eigen merk uitbrengen. Ga naar onze
website voor business partners voor de mogelijkheden.

Welk bedrijf zit achter The Wine Tasting Games?
The Wine Games is een activiteit van
Tastings Unlimited Nederland BV en een idee van technologiebedrijf Ex Machina Group (EMG). De oprichters zijn wijnfans en hebben hun eigen liefhebberij omgezet in een combinatie van gameplay en wijnproeverij. EMG ontwikkelt al meer dan 10 jaar websites en apps waarmee TV-kijkers thuis mee kunnen spelen. Denk aan America Got Talent, The Voice en Top2000. EMG levert technologie aan mediabedrijven wereldwijd.

bottom of page