top of page

Gallery

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Een Wine Tasting Game voor jouw bedrijf of wijnclub

Boek je eigen Wine Tasting Game voor relaties, werknemers, klanten of je wijnclub. The Wine Tasting Games zijn altijd lekker, leerzaam en fun, en op dit moment ook nog eens hartstikke waardevol. Samen proeven en spelen kan gewoon op afstand en zorgt voor een smile en verbinding. Nieuwschierig? Neem contact op of bekijk hier een voorbeeldofferte.

creme druif.png

Voorbeeld:

Chateau Classique tasting, de mooiste druiven uit heel Europa

voorbeeld 1.png

Voorbeeld:

L'Amuse Port & Kaas tasting

voorbeeld 2.png

Voorbeeld:

Duitse wijnen, van riesling tot spätburgunder

voorbeeld 3.png

Voorbeeld:

The -Biologische- Wine Tasting Games

voorbeeld 4.png

Voorbeeld:

The Wine Tasting Games, the Rosé edition

voorbeeld 5.png

Voorbeeld:

Stel je eigen proefdoos met wijnen samen

voorbeeld 6.png

Wil je een uitgebreidere demo of ben je benieuwd naar maatwerk mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We organiseren regelmatig demo's waarmee je het spel zelf kunt ervaren.

Wat krijg je?

Een compleet nieuwe mix van proeven en online gamen die spelers nog niet kennen.

Een unieke game als zelfstandig event of als onderdeel van een groter live of virtueel event, bijv. een productintroductie of jubileum.

Spelen kan waar en wanneer jij wilt. Op een van onze locaties, met alle medewerkers thuis of op jouw event.

Een verrassende experience voor zo'n 100 tot 100.000 spelers of meer.

Keuze uit een groot aanbod Tastings passend bij jouw merk of event.

De mogelijkheid om vragen uit het spel te mixen met eigen vragen over bijvoorbeeld het thema van een event of cursus.

Veel gestelde vragen over een besloten Wine Tasting Games

Wat kost een besloten The Wine Tasting Game?
De prijs hangt af van de manier waarop je het spel wilt spelen en het aantal spelers. Je kunt op een van onze locaties spelen. Dan betaal je een vaste prijs v.a. € 395,- en een prijs per persoon v.a. € 15,- afhankelijk van wat je gaat proeven.
Speel je het spel als online event, inclusief live videopresentatie en –registratie, dan betaal je een vaste fee v.a. € 995,- euro plus een prijs per Tasting Box v.a. € 15,- . De prijs hangt af van wat je gaat proeven.

Kan ik ook zelf de inhoud van een Wine Tasting Box samenstellen?
Ja, dat kan. In het overzicht met Wine Tasting Boxes zit een ‘blanco’ box die je zelf kunt samenstellen. We helpen je graag en denken met je mee als nog niet precies weet wat je wilt.

Wat heb ik nodig om een Wine Tasting Game op mijn eigen locatie te kunnen hosten?
In de eerste plaats heb je een bekabelde internetverbinding nodig. Alleen wifi is niet stabiel genoeg.
Hieronder de eisen met betrekking tot connectiesnelheid:

 

Wij nemen alle apparatuur, software en props mee die nodig zijn om The Wine Tasting Games full service te kunnen produceren. We hebben een ruimte nodig met weinig tot geen omgevingsgeluid, het liefst aangekleed in de stijl van de inhoud van de Wine Tasting Box. Er moet genoeg plek zijn voor het opzetten van een presentatieset, lichtstatieven, een werktafel voor 2 computers en voldoende stroompunten. In overleg komen we op locatiebezoek om samen te beste ruimte uit te zoeken.

Moet ik alle content zelf maken of helpen jullie hierbij?
Nee, dat hoeft niet. Bij iedere Wine Tasting Game worden script en vragen standaard meegeleverd. Het is mogelijk om standaard content aan te vullen met of te vervangen door eigen content. Wij leveren een getrainde presentator, maar je kunt ook een eigen presentator inzetten.

Kunnen er ook mensen meespelen op mijn locatie?
Ja, dat kan. Spelers kunnen zowel op afstand als op jouw locatie meespelen. De app biedt de mogelijkheid om mensen die bij jou op locatie meespelen als aparte groep te laten spelen.

Host.png
bottom of page